Despre Noi

Asociaţia Mişcarea pentru Acţiune şi Iniţiativă Europeană a fost creată în 2012 cu scopul de a contribui la transformarea României într-o societate bazată pe cunoaştere, creativitate, inovație şi încredere.

Vezi mai multe

Proiecte

Credem că educația îmbracă forme diverse în încercarea de a răspunde transformărilor societății, de aceea proiectele MAIE acoperă o gamă variată de activități.

Vezi mai multe

Blog

Scris de membrii asociației, blogul MAIE reprezintă o modalitate de a împărtăși opinii despre temele de interes și relatări despre activitatea asociației.

Vezi mai multe

Contact

Scrieţi-ne dacă vreţi să aflaţi mai multe despre asociaţia MAIE, dacă aveţi vreo recomandare sau dacă sunteţi interesaţi de proiectele noastre.

Vezi mai multe

down

Noutăți

Schimbarea pe care ne-o dorim este un proces de durată, dar suntem convinși că fiecare activitate realizată de asociația MAIE reprezintă un pas înainte spre îndeplinirea acestui scop.

Vezi mai multe

Media

Povestea MAIE nu ar fi completă fără impresiile participanţilor, fără articolele de presă despre proiectele noastre şi fără imaginile surprinse la diferitele activităţi.

Vezi mai multe

Susține

Împreună putem oferi copiilor şi tinerilor români şansa de dezvoltare continuă şi de valorificare a potenţialului lor creativ. Aflaţi mai multe despre cum puteţi contribui şi dumneavoastră!

Vezi mai multe