Membrii activi

Bianca Balsan Bianca Balsan

Bianca-Maria Bălşan – Preşedinte

Bianca este manager şi cercetător cultural, cu un master în cercetări de marketing la Academia de Studii Economice. A lucrat în domeniul cultural în ultimii patru ani, fiind implicată în proiecte de educaţie culturală, management şi politici culturale, dezvoltarea industriilor culturale şi creative şi de promovarea patrimoniului cultural. În 2013 a fost numită expert naţional în cadrul Compendiumului de Politici Culturale, coordonat de Consiliul Europei. Ea este unul din autorii Strategiei sectorului cultural 2014-2020.

Mihaela Manoliu Mihaela Manoliu

Mihaela Manoliu – Vice-preşedinte

Profesoară de limba franceză, Mihaela are o experienţă de cinci ani în pedagogie. A absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, SNSPA şi facultatea de Litere (Literatură Universală şi comparată – Limba şi Literatura Franceză), Universitatea din Bucureşti. În prezent, urmeză cursurile masterului Studii Franceze şi Francofone, la Universitatea din Bucureşti.

Elena Borcea Elena Borcea

Elena Borcea – Secretar general

Absolventă a Universității de Arte Teatrale și Cinematografie Ion Luca Caragiale, Elena urmează în prezent masterul de antropologie din cadrul SNSPA. Ea a participat în ultimii ani la mai multe workshopuri de film. În ultimul an, Elena a început să coordoneze propriile ateliere de film, dând mai departe cunoștiințele dobândite. Filmul de debut al Elenei, Familia mea pe scurt, a participat la Festivalul de Film de la Cannes, secțiunea Short Film Corner, și a primit premiul pentru debut acordat unui regizor român la Festivalul de Film Astra 2013.

Valentina Constantin Valentina Constantin

Valentina-Daniela Constantin – Membru

Daniela este doctorant al facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, absolventă a masterului de cercetări de Marketing şi a Facultăţii de Marketing. Ea a participat la mai multe proiecte de cercetare în domeniul marketingului.

Colaboratori și voluntari