Impresii Participanti

• Am avut parte de o experiență foarte interesantă, întâlnirea cu actoi ai Teatrului Masca. Întâlnirea face parte dintr-un proietc cultural, realizat în colaborare cu Grădinița 41. Am pregătit o serie de întrebări pentru tinerii actori și stapânindu-mi cu greu emoțiile, am încercat să aflu câteva din tainele meseriei de actor. Așa am aflat că un actor trebuie să se pregătească zilnic, să-și exerseze memoria și să facă exerciții fizice pentru a se menține în formă. A fost o experiențo foarte interesantă. Sper să îi reîntâlnim pe acești oameni minunați și să aflăm mai multe informații despre meseria lor. Am o listă lungă de întrebări care așteaptă răspunsuri

Cristian, Grădinița 41 , proiect Ora de cultură

• Mie mi-a lăsat impresia că teatrul înseamnă muncă, dar în același timp înveți multe lucruri noi și practice. Pentru mine, teatru înseamnă o ușă spre o lume nouă, pe care o interpretez așa cum vreau

Marina , Grădinița 41, proiect Ora de cultură

• Totul a fost ca o joacă, a fost superb.Teatrul ne prezintă întâmplări pe care le poți întâlni oricând în viață

Maria , Grădinița 41, proiect Ora de cultură

Galerie Video